Банкет

Як відмітити День народження? Як зробити весільне свято справді незабутнім, а корпоратив – справді веселим заходом? Feast-day кейтеринг – краща відповідь на подібні запитання! Банкет Київ для святкування заходу будь-якої складності, унікальні пропозиції з проведення святкового дозвілля – наша стихія.

Вишукане меню, створення відповідного антуражу, повний спектр додаткових послуг (послуги повара, послуги фотографа, послуги офіціантів, послуги сомельє) – нададуть ексклюзивності Вашому святу. До Ваших послуг – заміські резиденції на Ваш смак, комфортабельні готелі та теплоходи. Банкет Київ від Feast-day кейтеринг – це розкішний захід, який задовольнить Вас і Ваших гостей.

Банкети Київ обслуговує висококласний персонал, надаючи можливість замовнику безтурботно насолоджуватись святом. Крім того, Ви маєте можливість прикрасити звичайний банкет морем квітів і мальовничим феєрверком – що змусить запам’ятати банкет Київ надовго. Досвід співпрацівників компанії Feast-day кейтеринг та їхня увага до вимог замовників зроблять будь-який банкет Київ – подією року!

Приблизне меню

  1. Салати

    Вага, гр.
  2. Салат з курки, авокадо та білих грибів, заправлений домашньою заправкою з чорною ікрою з перепелиним яйцем 150/25
  3. Салат «Цезар» з куркою у червоному вині 245/20
  4. Салат «Каприз» з дольками в’яленого помідору (сир мацарелла, помідори в’ялені та помідори черрі під соусом «Бальзаміко») 222/50
  5. Салат «Грецький» з сьомгою слабосоленою та сиром пармезан 250
  6. Салат із качиної грудки з мікс-салатом, сиром пармезан під соусом «Порто» 230
  7. Салат «Буритас» у мексиканському стилі з авокадо і кальмаром під соусом «Унагі» 185/45
  8. Салат «Будапешт» (домашня буженина, білі гриби, відварний язик теля у компанії свіжих овочів під соусом з хрону) 205/25
  9. Салат Моредо (злегка обжарена куряча грудка з виноградом і суміші лісних горіхів із соусом «Песто») 245
  10. Мікс-салат із копченим вугром, соєвими паростками та авокадо в заправці з пікантної гірчиці та соусом «Kikoman» 230
  11. Салат з м’яса дальноьосхідного крабу, малосольної сьомги з виноградом і підсмаженими кедровими горішками під вершково-лимонним соусом 225
  12. Дамський салат із креветок і манго з краплиною «Табаско» 240
  13. Креветки тигрові з авокадо під соусом з ніжного сиру та вершків 250/30
  14. Холодні закуски з м’яса, риби, сирів та овочів

  15. Асорті зі свіжих овочів (помідор, огірок, перець солодкий, редис і зелень в асортименті) 200
  16. Асорті з бочкових овочів (помідор, огірок, баклажан, грибочки, перець солодкий з часником) 200
  17. М’ясна нарізка (ковбаса домашня, рулет свинячий, буженина, рулет із курки з корнішоном та домашнім хроном) 100/50
  18. Сациві з курки по-аджарськи 150
  19. Філе індички, запечене у медовій глазурі. Подається зі свіжим інжиром і м’ятою 75/30
  20. Соте з баклажан з томатами та соусом «Пікантний» 100/25
  21. Ломтики елітних сортів сиру в компанії з екзотичними фруктами та джему черешневого 100/50
  22. Мікс із делікатесних сортів риб, червоної та чорної ікри з домашнім вершковим маслом 100/20/15
  23. Закуска з морепродуктів у медово-кріпному соусі «Хані» з грейпфрутом 200
  24. Сир камамбер із фруктовою сальсою і карамболем 215
  25. Гарячі закуски

  26. Приготовані на грилі баклажани, цукіні, томати, заправлені часничино-сирною масою 200
  27. Кролик, запечений з білими грибами і беконом у гірчично-луковому соусі 150/60/30
  28. Ніжні шматочки телятини з грибним соте, під соусом з яблучного конфітюру та розмарину 170/100/60
  29. Курячі крильця з томатами, грибами та ароматними дольками цукіні 250/50
  30. Гарячі картопляні оладки зі слабосоленою сьомгою, перепелиним яйцем, червоною ікрою під соусом Голландським 200
  31. Рулетики з сьомги з мідіями та креветками з соусом із червоної ікри та пластинок «Пармезан» 210/60
  32. Гребінці «Фломбе» (обжарені гребінці з цукіні, корінням у компанії рому «Малібу» та вершкового соусу) 100/50
  33. Фрикасе з восьминіжків 80/30
  34. Лосось слабо солений у пряному млинці з салатом і листом «Норії» під вершковим соусом 80/30
  35. Супи

  36. Суп із грибів з курячими кнелями 300/15
  37. Суп-пюре з грибами та вітчиною «Прошута» 250
  38. Суп-пюре зі шпинату з обжареними кедровими горішками 250
  39. Юшка з білих грибів на кокосовому молоці з м’ясом краба та рисовою локшиною 250
  40. Борщ «Український» з пампушками та часниковим соусом 300/30/15
  41. Юшка «Князька» на курячому бульйоні з кількох сортів морських риб. Подається з червоною ікрою 300/20
  42. Солянка пряна по-нахімовськи з осетром 300/10
  43. Солянка з м’ясних копченостей з маслинами та каперсами 300/15
  44. Гарячі блюда з морепродуктів, риби та м’яса

  45. Антрекот молодого теля в прованських травах з пелюстками мигдаля, кедровими горішками та фундуком 200/60/20/60
  46. Медальйони зі свинини з «Пармською» вітчиною та спаржею під соусом із меду та журавлини 200/40/60
  47. Молоде курча з броколі, цвітною капустою та картопляним пюре, приправленим соусом «Табаско» 300/80/100/60
  48. Куряча грудка в кунжутній корочці зі свіжим конфітюром та лимонно-соєвим соусом 160/60/80
  49. Качина грудка з цикорієм та фруктами в соусі з апельсину 150/80/30
  50. Печінка кролика з картоплею «Наузет» 100/100/50
  51. Печінка гусяча «Фуа-гра» з п’яною грушею та малиновим соусом 150/150/75
  52. Сибас, запечений у морській солі. Подається за бажанням клієнта з різними соусами та гарнірами 300
  53. Осетрина, припущена у пряному бульйоні. Подається із соусом із білих грибів і картопляними крокетами 170/100/80
  54. Філе сьомги, приготоване за старинним японським рецептом під імбирним соусом з креветками 150/35/50
  55. Судак на подушці зі спаржевої квасолі з креветками та томатами 200
  56. Гарніри

  57. Картопля, смажена по-домашньому з лисичками 200
  58. Картопля фрі 150
  59. Картопляне пюре з вершковим маслом 150
  60. Картопляні крокети в асортименті 150
  61. Рис дикий, припущений у вершковому маслі 150
  62. Фажита рибне 200
  63. Фажита м’ясне 200
  64. Соуси

  65. Соус «Тар-тар» 50
  66. Соус «Голландський» 50
  67. Соус «Лимон» 50
  68. Соус «Апельсин» 50
  69. Соус «Імбир» 50
  70. Соус «Гуакомоле» 50
  71. Соус «Горіховий» 50
  72. Соус «Ікорний» 50
  73. Соус з ракових шийок 50
  74. Соус медово-журавлинний 50
  75. Соус «Малиновий» 50
  76. Десерти

  77. Груша в карамелі (груша маринована, полуниця, морозиво в карамельній шапці з соусом карамельним і ванільним) 250
  78. Райське яблуко (яблучко, запечене з медом, ізюмом, фундуком, корицею. Подається з соусом з полуниці) 150
  79. Клубника «Аля-Романов» з соусом бальзамік і м’ятою 175/85
  80. Класичне тірамісу з карамельним соусом 150/75
  81. Мікс-салат з екзотичних фруктів з краплинами рому Гренадін в кокосовому горісі 225
  82. Класичне фруктове асорті (ананас свіжий, виноград, полуниця, груша) 220
  83. Медальйони з ананасових шляпок з інжиром, полунично-сирною масою 230
  84. Домашня випічка

  85. Багет часниковий 50
  86. Багет цибулевий 50
  87. Багет з паприкою 50
  88. Булочка житня 50
  89. Булочка з кунжутом 50
  90. Булочка з ізюмом 50

Готові варіанти:

  • Меню бенкету - 250 гривень / чол.
  • Меню бенкету - 350 гривень / чол.
  • Меню бенкету з алкоголем - 450 гривень / чол

Повний пропозицію із зазначенням цін, можна отримати по електронній пошті або при зустрічі з менеджером проекту