Выездной фуршет

Одно из главных направлений любой кейтеринговой компании это организация фуршетов выездных. Фуршеты выездные позволяют проводит мероприятие на любой территории, в бизнес центре, в лесу, на даче и т.д.

Процесс поедания и дегустации блюд и различных напитков совершенно не мешает проведению деловых переговоров, поэтому многие руководители заказывают выездной фуршет в качестве сопровождения деловой встречи. В наше время выездные фуршеты являются неотъемлемым атрибутом творческой и деловой жизни, светского или официального мероприятия. В отличие от других мероприятий организация выездных фуршетов не требует собой изобретательности, чрезмерной подготовки и огромного количества обслуживающего персонала.

Успех фуршета зависит от оформленного интерьера, уровня обслуживания и соблюдения правил подачи блюд. Проведение фуршетов как правило не обходится без холодных и горячих закусок. Фуршет имеет ограничение во времени и проводится в течение часа-полтора, так как это торжество больше предполагает общение, нежели обильную трапезу.

Фуршет – вид торжества, при котором гости едят стоя, самостоятельно выбирая себе блюда и напитки. При проведении фуршетов, можно разместить в несколько раз больше гостей, чем при других торжествах. Не смотря на это организация фуршетов Киев это ответственное мероприятие, которое необходимо доверять только профессионалам.

Фуршет

Офіційний прийом, презентація, виставка або закінчення ділових переговорів і конференцій – чудовий привід для того, щоб влаштувати святковий фуршет Київ. Дуже важливо, щоб Ваші гості, відвідав фуршет Київ відчули високий рівень обслуговування, та, в той самий час, - невимушену атмосферу заходу. На відміну від банкету, фуршет Київ дозволяє ефективно використовувати невеликі офісні приміщення. Особливістю цього заходу є безперечний смак обслуговуючого персоналу та вишукане, прекрасно оформлене меню.

Feast-day кейтеринг Київ пропонує виїзний фуршет Київ, тим самим вносячи різноманіття у вже звичну схему проведення корпоративної вечірки, презентації чи ювілею. Висококласний персонал та висока професійна підготовка співпрацівників компанії залишать кращі враження від проведення свята.

Не секрет, що найважливіші рішення та домовленості приймаються під час неформального спілкування, яким і є фуршет Київ. Feast-day кейтеринг бере на себе всю організаційно-підготовчу роботу зі створення святкової атмосфери для Вас і Ваших партнерів, що прийшли на фуршет Київ. Створення ексклюзивного меню на фуршет Київ, підбір площадки для проведення святкового фуршету, попередження всіх потреб замовників – гарантує Feast-day кейтеринг.

Успіх заходу забезпечується злаженою роботою обслуговуючого персоналу Feast-day кейтеринг. Ви можете оформити замовлення на фуршет Київ, чим полегшите собі завдання з проведення Вашого святкового заходу.

Пані та панове!

Для найбільш якісного проведення фуршету, просимо Вас здійснювати замовлення на фуршет Київ не пізніше ніж за тиждень до заходу. За Вашим бажанням Вас обслуговуватимуть кращі офіціанти компанії Feast-day кейтеринг. Також ми можемо надати банкетну залу та, крім того, у нас існує прокат посуду, скатертин та іншого інвентаря.

Приблизне меню

  1. Канапе

    Вага, гр.
  2. Канапе по-домашньому з бужениною і корнішоном 50
  3. Канапе оригінальне з рулетом з телятини 50
  4. Канапе з курячим рулетом і омлетом 60
  5. Канапе зі свинячим рулетом з чорносливом і вітчиною 60
  6. Канапе з сиром і вершковим маслом 50
  7. Канапе з білими грибами та вітчиною 45
  8. Канапе «Фуа-гра» з гусячим паштетом і маринованою вишнею 35
  9. Канапе з вітчиною і перепелиним яйцем 45
  10. Канапе з пастрами і маринованою кукурудзою бебі 55
  11. Канапе зі слабо соленою сьомгою та лимоном 50
  12. Канапе з палтусом копченим і маслинами 50
  13. Канапе під горілочку з оселедчиком і цибулькою маринованою 50
  14. Канапе з червоною ікрою 45
  15. Канапе з чорною ікрою 45
  16. Канапе з авокадо та тигровими креветками 35
  17. Холодні закуски на шпажці

  18. Мариновані овочі на шпажці (грибочки, помідор черрі і корнішон) 70
  19. Овочі свіжі на шпажці (перець солодкий, помідор черрі, огірок свіжий і зелень) 70
  20. Рулетик баклажан у східному стилі з горіхами на шпажці 50
  21. Помідори черрі фаршировані курячим паштетом з вершковим маслом на шпажці 40
  22. Сердечка сиру Радомер з виноградом на шпажці 30
  23. Сир Мацарелла в поєднанні з ананасом і виноградом на шпажці 35
  24. Кубики Швейцарського сиру з горіхом і виноградом на шпажці 25
  25. Вітчина Прошута з помідором черрі на шпажці 25
  26. Рулетики з вітчини з сиром Дор-блю і свіжою грушею на шпажці 60
  27. Закуска по-східному з копченою курячою грудкою і чорносливом на шпажці 25
  28. Оливка, помідор Черрі і маслинка на шпажці 45
  29. Креветки тигрові у вершково-часничній підливці на шпажці 45
  30. Оливка, помідор Черрі і маслинка на шпажці 45
  31. Креветки тигрові у вершково-часниковому просоченні на шпажці 30
  32. Рулетики зі слабо соленої сьомги з перепелиним яйцем, червоною або чорною ікрою на шпажці 45
  33. Рулетики з палтуса, сьомги копченої з лаймом і сиром Пармезан на крекері 50
  34. Оселедець «Рольмопс» на шпажці 50
  35. Салати в тарталетках

  36. Тарталетка з салатом із винограду і копченої індички під гірчичним соусом 60/10
  37. Тарталетка з дольками в’яленого помідору, сира Мацарелла і помідора черрі під соусом «Песто» 60/10
  38. Тарталетка з салатом із запеченого гарбуза з вітчиною і насінням соняшника в поєднанні з оливково-часниковим соусом 60/10
  39. Тарталетка з салатом із білих грибів і курки з домашньою заправкою 60/10
  40. Тарталетка з салатом домашнім 60/10
  41. Тарталетка з салатом із персиків і селери під кедровими горішками 60/10
  42. Тарталетка з салатом «Цезар» з сиром Пармезан 60/10
  43. Тарталетка з салатом із зерня молодої кукурудзи, сиру, свіжого огірка, яблука з Баварською заправкою з гірчиці 60/10
  44. Тарталетка з салатом із язика молодого теля в компанії свіжого помідору 60/10
  45. Тарталетка з салатом із копченої курячої грудки з перцем солодким і яблуком свіжим 60/10
  46. Гарячі закуски

  47. Пшеничні млинці, фаршировані жульєном із грибів і курки 75
  48. Гарячий Рокфор, припущений кропом 75
  49. Хрусткі курячі пальчики з перцем Чилі, паприкою і соусом Тар-тар 75/25
  50. Міні-шашлички з птиці з яблуком на шпажці з соусом кунжутним 100/25
  51. Міні-шашличок зі свинини з соусом «Кіндза» 60/25
  52. Міні-шашличок із молодого теля з соусом «Гуакомоле» 65/25
  53. Міні-шашличок із дальносхідного лосося з соусом Голландським 55/25
  54. Міні-шашличок із сома в апельсиновому соусі 100/25
  55. Тигрові креветки гриль із томатами та пермською вітчиною на шпажці в овочевому васабі 50/25
  56. Міні-шашличок із мідій у вершковому соусі 40/15
  57. Овочі гриль по-китайськи з перцем чилі на шпажці 70
  58. Фірмові гарячі фуршетні блюда, подаються шеф-кухарем

  59. Окорок свиний, запечений із овочами. Подається із соусом «П’яна вишня» 100/25
  60. Окорок молодого теля, запечений у хустці зі слойоного тіста. Подається з соусом «Гуакомоле» з авокадо 100/25
  61. Каре новозеландського молодого ягня, запечене за старовинним рецептом із прянощами. Подається з соусом із яблук 100/25
  62. Асорті м’ясне гриль (свинина, телятина, філе куряче і філе ягня) подається з соусом із м’яти 100/25
  63. Молочне порося, запечене по-селянськи (за бажанням клієнта фарширують різними начинками) 100/50
  64. Індичка, запечена з фруктами 100/50
  65. Качка, запечена по-пекинськи 150
  66. Лосось, фарширований тигровими креветками і шпинатом. Подається з соусом з ікри (за бажанням клієнта подається страва як холодна або гаряча закуска) 150/25
  67. Короп, запечений з овочами-мікс. Подається з соусом вишнево-смородиновим 200/25
  68. Севанська форель з запеченими баклажанами, сиром Фета та шматочками помідора в соусі з мідій та лайму 200/25
  69. Дорада в пермській вітчині з білими грибами, шпинатом і обсмаженими кедровими горішками 200/50
  70. Десерти

  71. Торт аля-тирамісу 1 кг
  72. Торт сирно-фруктовий 1кг
  73. Торт горіховий 1кг
  74. Тістечко «Птифур» в асортименті 25
  75. Тістечко «Медова вежа» 50
  76. Тістечко «Шоколадне божевілля» 50
  77. Фруктове асорті у поєднанні свіжої м’яти 220
  78. Асорті з екзотичних фруктів 220
  79. Фруктове асорті у фруктовому сиропі та кокосовій стружці на шпажці 120
  80. Крюшон із кавуна зі свіжо-вижатим соком із фруктів та пелюстками чайних троянд 250
  81. Домашня випічка

  82. Багет часничний 50
  83. Багет цибулевий 50
  84. Багет із паприкою 50
  85. Булочка з паприкою 50
  86. Булочка житня 50
  87. Булочка з ізюмом 50
  88. Булочка з куркою 40
  89. Круасан із фруктовим джемом 40
  90. Круасан із сиром та шоколадом 40
  91. «Печіво від бабусі» в асортименті 50

Готові варіанти:

  • Меню фуршету - 130 гривень / чол.
  • Меню фуршету - 180 гривень / чол.
  • Меню фуршету з алкоголем - 220 гривень / чол.

Повний пропозицію із зазначенням цін, можна отримати по електронній пошті або при зустрічі з менеджером проекту